Otto met kanker was grap van Joost

Iedereen die zijn steun, RIP's, kaarsjes en schietgebedjes heeft opgedragen aan Otto, die vorige week op 3FM meldde dat hij over tien uur euthanasie zou plegen wegens een vier jarige strijd tegen kanker, is in de maling genomen. Het verhaal van Otto met kanker was namelijk niets meer dan een grap.

Dit weekend belde Giel Beelen, die samen met Gerard Ekdom in het verhaaltje trapte, met het nummer van Otto en kreeg ene Joost aan de lijn. Eerder die week had Beelen het nummer al gebeld en had zich voorgedaan als iemand van een cateringbedrijf. Toen Beelen hem tijdens deze freaknacht belde nam 'Otto' op, maar verbrak meteen de verbinding toen hij hoorde dat het Giel was. Ook zette hij meteen de telefoon uit.

Eerder deze week onthulde RTL Boulevard dat de grappenmaker wel eens Ceriel van Egdom kon zijn, een beginnende radiomaker. Egdom had ooit eens een telefoongrap uitgehaald met de Efteling. 3FM meldde echter al dat het Ceriel niet was. Van Egdom is naar aanleiding van 'Otto' bedreigd op zijn Hyvespagina. Beelen zegt het jammer te vinden dat deze Joost niet zo mans was om hem gewoon even te woord te staan. Het fragment is hieronder te zien.Leuke grap? Joost mag het weten.