Zwangere Froukje de Both getroffen door koopziekte

De zwangere Froukje de Both is druk aan het winkelen geslagen voor de baby. "Na lang wikken en wegen werd het een wiegje én een ledikantje, maar ook een commode, een badje, een box, een kinderwagen en nog wat andere spulletjes. Zes tassen vol andere spulletjes, dat dan weer wel, want shoppen is shoppen", bekent ze op haar zwangerschapsweblog.

De 36-jarige presentatrice is inmiddels dertig weken zwanger van haar eerste kindje met de negen jaar jongere Jeroen te Rehorst, beter bekend als dj Dekky. "Eigenlijk begin ik de lol er wel van in te zien, er gaat een hele babywereld voor me open", vertelt ze. "Jeroen houdt zijn hart vast, die vond al dat ik overdreef met mijn schoenencollectie. Hij begint nu in te zien dat mijn verzameldrang ook overslaat naar het verzamelen voor de baby."

Het kamertje voor de spruit, die eind dit jaar geboren moet worden, is al bijna af. "We moeten alleen nog even wachten op de levering van de meubeltjes. Dan kan het echte inrichten beginnen. Het begint nu wel een beetje te kriebelen, nog een paar weekjes werken en dan heb ik zwangerschapsverlof. Kan ik me helemaal overgeven aan mijn langzaam opkomende nesteldrang.., heerlijk!"


Zwangere Froukje de Both getroffen door koopziekte  (foto: DAG)