Thomas Berge valt voor Monique Smit

Thomas Berge voelt meer voor Monique Smit dan alleen vriendschap. "We hebben het heel leuk met elkaar en het gaat heel goed tussen ons", zegt Berge deze week in een interview met het blad Privé. "Ze vinden elkaar inderdaad erg leuk", bevestigt de manager van Smit tegenover Novum Nieuws.

De twee gingen altijd al goed met elkaar om. "We hebben dezelfde humor, kunnen enorm met elkaar lachen en lekker veel lol trappen", stelt de 18-jarige zanger. Voor het eerst komen de twee openlijk voor hun gevoelens uit. "Blonde meisjes hebben altijd mijn voorkeur gehad, dus dat zegt genoeg."

Beide artiesten zijn druk met hun zangcarrière. "We hebben een gehaast leven", verklaart Berge. "Maar we proberen toch tijd voor elkaar vrij te maken." De manager van de 19-jarige Smit kan nog niet voorspellen wat de toekomst in petto heeft voor de tortelduifjes. "Ze wonen voorlopig nog niet samen", grapt hij. Vorig jaar november, tijdens de cruise van het Tros Muziekfeest, kon de zanger het ook al erg goed vinden met het zusje van Jan Smit.


Thomas Berge valt voor Monique Smit  (foto: DAG)