Al 100 bezoekers film Thijs RŲmer

Reeds 100 mensen bezochten de afgelopen week Het Wapen van Geldrop, het debuut van Thijs Römer-Schuurman, de kleinzoon van Baantjer-acteur Piet en de man van Katja Schuurman. De film kreeg vernietigende kritieken, zowel op internetsites als in de 'echte' pers.

Vorige week verklaarde Römer in Goedemorgen Nederland dat recensies op internet niet tellen omdat dit slechts meninkjes zijn. De dagbladen schreven de film echter ook de grond in. In de Revu zei Römer nog te hopen op 100.000 bezoekers. Vanaf donderdag draait het Wapen van Geldrop nog slechts in één bioscoop. De andere zalen nemen de film niet meer op in hun programma. Het Wapen van Geldrop gaat over een stel labiele mensen die bijna drie dagen doen over een ritje van Leidschendam naar Geldrop.

Naast Römer zelf spelen Katja Schuurman en Tara Elders mee. Overigens is Römer zelf ook nooit te beroerd om zijn mening te geven. Vorig jaar zei hij nog over Ferry Somogy dat hij in Amerika geen deuk in een pakje boter acteerde.Meninkjes op internet.