Vrouw laat borsten van 33 kilo wegsnijden

Een Macedonische vrouw heeft haar enorme boezem laten wegsnijden. Niets mis met een flink bos hout voor de deur, maar dankzij haar zwangerschap waren mevrouws borsten gegroeid naar cupmaat 85ZZZ. Met een gewicht van maar liefst 33 kilogram bleken haar borsten iets te veel van het goede.

Het enorme gewicht van haar voorgevel bezorgde de arme vrouw veel helse pijnen. Gelukkig wist de 24-jarige Afrodita Kamber haar artsen ervan te overtuigen dat het toch maar beter was haar borsten weg te snijden. "Ik wist wel dat mijn borsten zouden opzwellen tijdens mijn zwangerschap, maar in mijn geval bléven ze maar groeien", vertelt Kamber. "Ik kon nog amper slapen. Na verloop van tijd kon ik niet meer stappen. Ik moest zelf een bh in elkaar knutselen. Daar gebruikte ik een laken voor."

De enige manier om een einde te maken aan de helse pijnen bleek een borstamputatie. De hele operatie nam maar liefst zeven uur in beslag. "Gevallen als deze zijn uiterst zeldzaam, maar ze kunnen gebeuren", laat behandelend arts Borce Antevski weten.

Met dank aan xippie voor de submit