Willem Middelkoop beantwoordt vragen over kredietcrisis in FOK!radio

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

"Het financiële systeem zoals we dat vanaf de Tweede Wereldoorlog kennen gaat in elkaar zakken, daar is iedereen het wel over eens. Alleen wanneer is de vraag." Het was een voorspelling die financieel specialist Willem Middelkoop, bekend van RTL Z, vorig jaar deed in FOK!radio. De voorspelling is nu actueler dan ooit. De kredietcrisis slaat in zijn volle omvang om zich heen op dit moment. Hoe zit het nu allemaal precies? Wat is er aan te doen? Is het ergste al voorbij of moet het nog komen? We gaan het vanavond allemaal vragen aan Willem Middelkoop. Hij zit live in FOK!radio. Hij voorspelde vorig jaar ook dat de dollar verder weg zou zakken. Maar daarin heeft hij dan weer geen gelijk gekregen. De Amerikaanse munt stijgt juist ten opzichte van de euro. Is dat tijdelijk? Of heeft hij toch ongelijk gehad? Ook dat vragen we hem. Als FOK!ker kun je ook vragen stellen. In een speciaal topic in het nieuwe subforum over de kreditcrisis kun je vragen stellen. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Maak jij je zorgen over de kredietcrisis? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

FOK!radio is door vakantie even twee weken weg geweest. Er zijn dus weer allerlei dingen om te bespreken. ForumAdmin Shmoopy heeft alle nieuwtjes van het forum weer verzameld. En de columnist van dienst is vanavond TheGrandwazoo.

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe studio van FOK!radio. Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!