Geile man schiet zichzelf neer

Een man uit de Amerikaanse staat Florida heeft zichzelf vorige week neergeschoten. De man was namelijk gefrustreerd omdat zijn vriendin geen zin had in een nummertje met de jongeman.

De 29-jarige man uit Fort Myers kwam in de nacht van dinsdag op woensdag thuis nadat hij met zijn vriendin naar de kroeg was geweest. Ondanks dat het tijd was om te gaan slapen, dacht de man daar heel anders over. Hij wilde graag de stapavond op gepaste wijze met zijn vriendin afsluiten, maar zij wilde juist gaan slapen. Toen de vriendin zijn avances dan ook afsloeg, knapte er iets bij de geile beer.

De vriendin besloot toen in een ander vertrek de nacht door te brengen. Na enkele minuten hoorde zij echter schoten. Vriendlief kwam de kamer binnengewaggeld en bedreigde haar met het vuurwapen. Hierop liep hij naar de keuken en viel in de oven. De man ging vervolgens van zijn stokje.

In het ziekenhuis werd de man behandeld aan twee schotwonden in zijn arm. Na behandeling wachtte de politie hem op om hem in een politiecel op te sluiten. De geile schutter zal worden aangeklaagd voor bedreiging en het schieten met een vuurwapen in een woning. Om hem vrij te krijgen, moet een borgsom van honderdduizend dollar worden betaald.