Groot ruimteschip verwacht op 14 oktober

Schrijf 14 oktober aanstaande maar in je agenda. Want op die dag zal een massale UFO-waarneming plaatsvinden die gezien en gefilmd zal worden door miljoenen mensen. Dat melden althans de aluminiumhoedjesdragers van Niburu.nl die zich baseren op helderzienden, ufologen en andere mediums.

Blossom Goodchild, een Australische actrice en schrijfster, heeft doorgekregen dat het gigantisch buitenaardse ruimteschip drie dagen lang in de lucht te zien zal zijn. Deze info vertelt ze ook in een filmpje op YouTube. De aliens noemen zich ‘de Federatie van Licht’, komen uit een andere wereld en zullen op deze manier de aardse bevolking laten zien dat er leven elders in het universum is. Daarbij geven zij de media de gelegenheid hier uitgebreid verslag van te doen en op die manier sceptici en debunkers het zwijgen doen opleggen, aldus Blossom.

En of dit nog niet genoeg 'bewijs' is, refereert Niburu.nl ook nog eens naar andere personen (mediums) die het verhaal bevestigen. Eén van hen is Dannion Brinkley. In zijn laatste boek, getiteld 'Secrets of Light' dat gepubliceerd werd in 2004 schrijft hij dat rond het jaar 2008 naar buiten komt dat we niet alleen zijn in het universum en dat dit absoluut duidelijk zal zijn voor iedereen op deze planeet.

Het grote afleiden van deze megagebeurtenis door de wereldpolitiek zou ook al zijn begonnen. De Candadese minister president Stephen Harper heeft namelijk vervroegde verkiezingen aangevraagd die op 14 oktober 2008 zal moeten plaatsvinden. Dat is natuurlijk geen toeval meer. Daarvoor waarschuwt ook Alfred Webre van Exopolitics.com. Volgens Webre nemen de wereldleiders de aankondiging van de komst van het buitenaardse schip serieus en worden er plannen gemaakt om de aandacht van het gebeuren af te leiden door politieke onderwerpen op het programma te zetten. 

Mocht er op 14 oktober onverhoopt niets buitenaards in ons hemelruim verschijnen, dan niet getreurd. Want zo schrijft Niburu: ''Het is wel duidelijk dat, gezien het feit hoe we er als mensheid voor staan, toch vroeg of laat een dergelijke gebeurtenis te verwachten is.''

Blossom Goodchild clarifies October 14th