Thijs Römer verwacht 100.000 bezoekers

Thijs Römer, de man van Katja Schuurman en de kleinzoon van Piet, denkt dat zeker 100.000 mensen van zijn filmdebuut 'Het Wapen van Geldrop' kunnen genieten, zo zei hij vorige week in de Revu. De roadmovie, waarin twee dagen wordt gedaan over een ritje van Leidschendam naar Geldrop, gaat vandaag in première.

Maar is die verwachting wel reeël? Niet volgens de filmkenners. Zijn film wordt overal de grond in geboord. De film, over drie labiele personen waaronder een TBS'er, moordenaar en een zelfmoordenaar, wordt door weinig mensen begrepen. De Pers raadt mensen zelfs af er heen te gaan.

Eerder deze week liet Römer al weten dat al die internetrecensies geen recensies zijn maar slechts meninkjes. De echte pers zou meer verstand hebben van films. Helaas voor hem vinden ze Het Wapen van Geldrop ook maar niks. Wie graag zelf een mening vormt kan vanaf vandaag de roadmovie met o.a. Tara Elders en Katja Römer in de bioscoop gaan zien. Overigens, de vorige film waarin Katja en Thijs in speelden, de big budget film Kapitein Rob, werd door 39.000 mensen bezocht.



Thijs: meninkjes op internet zijn geen recensies.