Voetbal: Uitslag Liverpool - PSV

PSV heeft ook zijn tweede duel in de Champions League verloren. Op Anfield Road was Liverpool met 3-1 te sterk. PSV begon aan de wedstrijd zonder de geblesseerde Ibrahim Afellay. PSV-trainer Huub Stevens koos er tevens voor zowel Danko Lazovic als Danny Koevermans op de bank te houden. Nordin Amrabat was daarom de diepste spits. Na vier minuten kwam Liverpool al op voorsprong. Isaksson keerde het schot van Fernando Torres nog, maar had vervolgens geen antwoord op het schot van Dirk Kuyt. Hierna bleef Liverpool de betere ploeg. Het kreeg ook enkele mogelijkheden om de score uit te breiden, maar echt grote kansen waren er niet voor de Engelsen.

Hierdoor bleef het lang 1-0, maar na 35 minuten viel de onvermijdelijke 2-0 toch. Robbie Keane scoorde de 2-0 na een pass van Fernando Torres. Ook na de 2-0 bleef het spelbeeld hetzelfde. Zodra Liverpool even het tempo opschroefde werd het meteen gevaarlijk terwijl PSV geen moment in de buurt van het doel kwam. Pas na een uur spelen kreeg PSV zijn eerste echte mogelijkheid na een afstandschot van Amrabat.

Na 65 minuten kreeg Torres een grote kans op de 3-0, maar oog in oog met Isaksson schoot hij de bal voorlangs. PSV kreeg gaandeweg de tweede helft wat meer mogelijkheden, onder meer via Otmal Bakkal, maar daar werd niet uit gescoord. Niet veel later beslistte Steven Gerrard de wedstrijd door uit een vrije trap de bal onhoudbaar achter Isaksson te schieten. Bijna meteen daarna bracht Danny Koevermans na een pass van Dsudzsák de achterstand terug tot 3-1. Verder kwam het echter niet meer waardoor de Eindhovenaren hun tweede nederlaag van dit seizoen in de Champions League leden.

Liverpool - PSV 3-1