FOK!tv: Jaap van Zwedens sexy dochter

YouTube heeft vanmiddag zonder opgaaf van reden een FOK!tv filmpje verwijderd van hun site. Sinds zondag stond in de column van SunChaser een filmpje van Anna (Sophia) van Zweden, de dochter van violist en dirigent Jaap van Zweden.

De film kan niet zijn verwijderd wegens aanstootgevende beelden (namelijk: geen, of het moet het pak zijn van Ruud van de Wint) of copyright, omdat de rechten van de film bij FOK!tv zelf liggen. Wat je ziet is een interview met (een volwassen) Anna van Zweden in een weinig verhullend jurkje tijdens een Playboyfeestje waar ze wordt versierd door een van de broertjes Van de Wint, die regelmatig Ex Porn Star-feesten organiseert.

Overigens kreeg FOK! afgelopen week een mail met het verzoek om het filmpje te verwijderen omdat het 'zo lullig is voor de ouders'. Of Jaap van Zweden zelf achter de verwijdering zit is niet bekend. Wel heeft Jaap van Zweden in het verleden bij een Almeerse drukkerij geklaagd toen er een flyer was gedrukt voor een feest waarop Anna in een sexy pose was te zien. Hieronder kun je de film zelf beoordelen. Anna van Zweden: lekker feesten met een Breezer