Voormalig Gouden Kooi-bewoner Brian wordt vader

Brian Kubatz, voormalig bewoner van De Gouden Kooi, wordt vader. Moeder van de baby is Tamara, de vrouw met wie hij eerder zes jaar lang een relatie had. Het kindje moet in mei geboren worden, zo vertelt hij woensdag in De Telegraaf.

Kubatz en Amanda Balk, met wie hij in de Gouden Kooi een romance beleefde, zetten in augustus een punt achter hun relatie. Niet veel later liep hij zijn ex Tamara tegen het lijf. "Het was meteen weer vertrouwd tussen ons", vertelt Brian. "Ons kindje is niet gepland, maar zeer zeker welkom."

Vorige week beschuldigde Amanda haar ex ervan dat hij haar stelselmatig zou hebben mishandeld. Ze heeft aangifte gedaan bij de politie. "Ze weet dondersgoed dat ik haar nooit heb aangeraakt", briest Kubatz. "Toen ze hoorde over mij en Tamara, werd ze razend. Ze dreigde me hoe dan ook zwart te maken."

Brian begrijpt dat het voor Amanda moeilijk is te verkroppen dat hij zo snel al een nieuwe liefde in zijn leven heeft en dan ook nog een kind krijgt. "Maar ik kan mezelf recht in de spiegel aankijken", zegt hij. "Ik heb Amanda niet bedrogen met Tamara, wij zijn sinds begin september weer samen. We hopen nu op een beetje rust, zodat we ons kunnen voorbereiden op ons aanstaande ouderschap."


Voormalig Gouden Kooi-bewoner Brian wordt vader  (foto: DAG)