Bassie cancelt kermisoptreden

Clown Bassie laat vandaag de kinderen op een kermis in Amsterdam Oud-West in de kou staan. Bas van Toor zegde het optreden tijdens de kermis van Frans Stuy op het Mercatorplein op het laatste moment af.

Organisator Stuy is teleurgesteld over de afzegging. Hij heeft geen idee of het verband houdt met het gerucht dat de 73-jarige clown acht maanden geleden raak heeft geschoten tijdens een vrijpartij met een 31-jarige vrouw uit Heerhugowaard.  Stuy heeft het verhaal over het naderende clownskind bij Sandra K. wel gehoord, maar zegt: "Ik kan me niet voorstellen dat Bassie een kind heeft verwekt bij de vrouw, en ook niet dat hij liegt''.

Van Toor liet eerder vandaag op de website ShowbiZnewZ weten bereid te zijn een vaderschapstest te ondergaan. ''Mocht blijken dat ik inderdaad de vader ben van de baby dan zal ik het vanzelfsprekend liefhebben. Het lijkt me bijzonder sterk dat ik daadwerkelijk de biologische vader van het kind ben, dit is volgens mij zelfs onmogelijk, maar wij zullen het zien".  Gisteren deed Van Toor het hele verhaal nog af als ''klinkklare onzin''.

Oude kermisbeelden met Frans Stuy