Bassie bereid tot vaderschapstest

Clown Bassie is bereid een vaderschapstest te ondergaan. Dat heeft Bassie, alias Bas van Toor, laten weten aan de website ShowbiZnewZ.nl, de site waarvoor hij het laatste jaar diverse columns schreef. De site meldde gisteren dat de 31-jarige Sandra K. uit Heerhugowaard zegt al acht maanden zwanger te zijn van de clown.

''Ik ben bereid om een vaderschapstest te ondergaan, mocht blijken dat ik inderdaad de vader ben van de baby dan zal ik het vanzelfsprekend liefhebben". Aldus de 73-jarige clown, die al 48 jaar samen is met zijn vrouw Coby, met wie hij drie volwassen dochters heeft. Onlangs werd hij nog opa. Bas van Toor voegt wel toe: ''Het lijkt me bijzonder sterk dat ik daadwerkelijk de biologische vader van het kind ben, dit is volgens mij zelfs onmogelijk, maar wij zullen het over twee maanden zien".

Sandra K. is opgelucht. Ze zegt te hopen dat het kind in goede gezondheid ter wereld komt en hij of zij de vader krijgt die het verdient. Tot de uitslag van de vaderschapstest bekend is, zullen beiden geen mededelingen meer doen, aldus de showbiss-site.

'Het lijkt me bijzonder sterk'