Haatimam betaalde siliconen dochter

Haatimam Omar Bakri Mohammed heeft zijn paaldansende dochter Youssra zelf geld gegeven voor een borstvergroting.  Volgens de Britse media heeft hij ruim 5.000 euro betaald voor de siliconenborsten van zijn 27-jarige dochter, die daarmee een flinke impuls gaf aan haar carrière als danseres in striptenten onder de naam Yasmin Fostok.

Volgens een vriendin van Youssra had ze haar vader gezegd dat ze zich met dikkere tieten 'meer moeder zou voelen als ze haar kinderen borstvoeding zou geven'. Het bedrag zou afgeschreven zijn op het moment dat de imam van een uitkering in Engeland leefde. Youssra ging van een cup A naar DD (foto).

De haatimam woont tegenwoordig in Libanon, het land waarnaar Groot-Brittannië hem in 2005 terugstuurde vanwege aanhoudende haatpreken tegen het westen. Vanuit Libanon zei hij deze week ''diep geschokt'' te zijn. Hij dacht dat ze bij haar man in Turkije woonde, aan wie ze was uitgehuwelijkt. In werkelijkheid was ze echter door manlief het huis uitgezet. "Het is zijn verantwoording haar op het rechte pad te houden. Ze heeft een prima opvoeding gehad, maar dit hebben we haar niet geleerd', aldus de imam die er een voorstander van is dat alle vrouwen een burka dragen.

Imam Bakri dreigde in 2002 dat Nederland te kampen kon krijgen met aanslagen als ons land niet zou stoppen met het arresteren van moslims. Hij is een een openlijk bewonderaar van Osama bin Laden en het Taliban-regime.

Vandaag meldt de Britse krant The Sun overigens ook nog eens dat Bakri's dochter in bed een waar seksbeest is. "We hadden waanzinnige seks, ze was heel atletisch in bed en schreeuwde het uit'', zo citeert het blad een ex-vriendje.

Met dank aan laforest voor de submit.