'Ron Wood nog steeds samen met jonge Russin'

Ron Wood heeft nog steeds contact met zijn piepjonge maîtresse Ekaterina Ivanova. De Rolling Stones-gitarist werd op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl hij zijn 20-jarige vriendin op een etentje trakteerde in een Londens restaurant.

Op foto's, die de Britse tabloid News of the World afdrukte, is te zien hoe het stel elkaar liefdevol in de ogen staart. Even later houdt de Russin het gezicht van Wood met beide handen vast, terwijl Wood lachend naar haar kijkt. Eerder bracht Ivanova al een heimelijk bezoekje aan de afkickkliniek waar Wood sinds twee maanden verblijft.

Voor vrouwlief Jo, die al 23 jaar is getrouwd met Wood, zou de maat vol zijn. "Ze heeft er schoon genoeg van", vertelt een vriend van het voormalige fotomodel. "Ze voelt zich vernederd en is woedend dat hij haar zo behandelt. Ze heeft al contact gezocht met haar advocaten."

In juli berichtten verschillende Britse media dat Wood zijn vrouw had verlaten voor de Russische cocktailserveerster. Kort daarop liet de rocker zich opnemen in een afkickkliniek in een poging zijn huwelijk met de moeder van zijn kinderen te redden.


Foto bij: 'Ron Wood nog steeds samen met jonge Russin'  (foto: DAG)