Spoken jagen miljonair uit woning

Anwar Rashid dacht echt zijn droomhuis te hebben gevonden. Vorig jaar kocht de multimijonair namelijk een riant optrekje met maar liefst 52 kamers in het Engelse Nottinghamshire. De steenrijke zakenman, die zijn fortuin vergaarde met het bouwen van bejaardenhuizen en een hotel in Dubai, is het huis nu echter al weer ontvlucht. Boze geesten zouden de oorzaak zijn geweest.

"Het begon al op dag één toen er op de deur werd geklopt. Tot twee keer toe vroeg een onzichtbare man Is hier iemand?", vertelt Rashid. Hierna bleef het enkele maanden stil. "Maar toen de spoken de gedaante van mijn kinderen aannamen, werd ik bang. Op een ochtend wilde mijn vrouw om vijf uur de baby melk geven, zag ze onze oudste dochter voor de televisie zitten. Mijn vrouw had haar net daarvoor echter nog in bed zien liggen. Toen ze in haar slaapkamer ging kijken, lag ons meisje inderdaad in een diepe slaap."

Het werd nog veel gruwelijker. Toen de zakenman op een kwade dag ineens bloedspetters aantrof op het beddengoed van hun anderhalf jaar oude baby, besloot hij eieren voor zijn geld te kiezen. "Niemand kan de afkomst van dat bloed verklaren. Wij hebben het met dat huis gehad." Hierna trok Rashid de deur achter zich dicht, om er nooit meer terug te keren.

Nu wacht het huis met tien vergaderkamers, zeventien slaapkamers, een fitnessruimte, een thuisbioscoop en tien badkamers op een nieuw slachtoffer. Als laatste redmiddel huurde de eigenaar nog een team professionele spokenjagers in, maar tevergeefs. Naar verluidt waren de geestenverschrikkers zelf doodsbang geworden voor de entiteiten. Zelf vergelijkt de multimiljonair het avontuur met de film 'The Others'. In deze film verjaagt een groepje geesten ook de bewoners uit hun huis.

 

 


Who you gonna call?