Jongen (16) in Zaandam verkracht

Een 16-jarige jongen uit Zaandam zegt zaterdagmiddag te zijn verkracht nabij het station in zijn woonplaats. De politie  Zaanstreek-Waterland is op zoek naar getuigen en stelt een onderzoek in.

Het slachtoffer zegt dat een onbekende man hem middels een smoes naar een lichtblauwe auto lokte. De man sloeg de jongen meteen bewusteloos en nam hem mee naar een onbekende plek. Daar werd de jongen naar eigen zeggen verkracht waarbij hij ook weer buitenwesten raakte.

Toen hij bijkwam, lag hij in de buurt van een spoorwegovergang in het verderop gelegen Castricum. Hij keerde lopend terug naar Zaandam, waar hij zich meldde bij het ziekenhuis.

De politie zoekt getuigen en de man die door de jongen als dader wordt omschreven.  Dat is een  Nederlandse man met een slank postuur van tussen de 30 en 40 jaar oud. Lengte is circa 1 m 80. Hij had zwart haar, dat net onder een witte pet met klep uitkwam. De dader sprak met een licht accent en droeg een donkere volle snor en een wit jack met lichtblauwe jeans.

Met dank aan Roma-Totti voor de submit.