Turks hotelpersoneel ontslagen wegens te veel affaires met...

Voor veel toeristen is de Turkse kust een perfecte plaats voor een heftige vakantieromance. Niet alleen de toeristen doen zich aan de kustplaatsen tegoed aan deze 'liefde', maar ook het personeel van de hotels in de kustplaatsen. Voor het Image Hotel in Marmaris heeft dit heftige consequenties gehad.

Pelin Yucel, de hotelmanager van het Image Hotel dat met name bij Britten en Russen erg populair is, heeft al haar mannelijke personeel de laan uitgestuurd. De mannen hadden steeds meer tijd voor de vrouwelijke gasten, maar steeds minder tijd om hun werk goed te doen. "Ik heb mijn mannelijk personeel lang genoeg gewaarschuwd dat zulke zaken niet kunnen," aldus de hotelmanager.

De maat was vol toen Yucel haar barman, een voorname werknemer, met een Britse gaste het toilet verliet. Nu heeft Yucel besloten alleen nog maar vrouwelijk personeel aan te nemen. Momenteel zijn er slechts vier personeelsleden werkzaam in het hotel, allemaal vrouwen. De dames moeten het hotel, met 27 kamers en zestig bedden, nu helemaal alleen onderhouden.

Met dank aan HuHu voor de submit.