Michael grote afwezige bij Jacksons-reünie

The Jacksons zijn gisteravond even bij elkaar gekomen om een oeuvreprijs in ontvangst te nemen tijdens de BMI Urban Awards. Grote afwezige was Michael Jackson. "Ik geloof dat hij in Egypte is om op een kameel te rijden of iets dergelijks", vertelde Marlon.

Marlon, Jackie, Randy en Tito Jackson werden op het podium verrast met de award door hun zusje Janet. "Het is fantastisch om te weten dat zovelen zijn beïnvloed door onze muziek", vindt Tito. "We zijn erg trots op dit moment."

Nadat het viertal de prijs in ontvangst had genomen, poseerden zij samen met hun moeder Katherine, vader Joseph, broer Jermaine en zusjes Janet, LaToya en Rebbie voor de aanwezige fotografen. The Jacksons traden niet op tijdens de awardshow.

The Jackson Five, bestaande uit Michael, Marlon, Jackie, Tito en Jermaine, maakte in 1969 zijn debuut op het album 'Diana Ross presents The Jackson Five'. In 1976 werd de groep omgedoopt in The Jacksons en werd Jermaine vervangen door Randy. De groep scoorde hits als 'ABC' en 'I want you back'.

Tijdens de uitreiking van de BMI Awards, die plaatsvond in Hollywood, vielen ook artiesten als Soulja Boy, Ne-Yo, Amund Bjorklund en Kanye West in de prijzen.