Miley Cyrus: verjaardag in Disneyworld

Popster Miley Cyrus, bekend uit de populaire Disneychannelserie 'Hannah Montana' wordt binnenkort 16 jaar. En dat wil niemand ongemerkt voorbij laten gaan, maar als je een Disneyster bent kun je dat nou weer net een stukje luxer doen. Speciaal voor Cyrus opent Disneyworld California namelijk de deuren op 5 oktober van 6 tot 11. Om een feestje te geven voor de dochter van Countrylegende Billy Ray Cyrus. Tijdens het feestje is er plaats voor 5000 fans.

Echter kom je er met een simpel cadeautje niet mee weg, want om bij het feest te zijn moet je wel even 250 dollar neerleggen. Maar technisch gezien is dat niet heel veel meer dan een gemiddeld dagje Disney zou hebben gekost, dus dat valt dan weer mee. Cyrus heeft er in ieder geval enorm veel zin in: "Ik kan niet wachten, het wordt zo gaaf. Ik ga lekker het park in en mijn favoriete attracties bezoeken. Ik word maar één keer 16 dus ik wil dat zo goed mogelijk vieren. Al mijn vrienden mogen ook mee en we hebben Disneyworld helemaal voor onszelf!"

Onlangs kwam Cyrus nog negatief in de media omdat er semi-naaktfoto's van haar opdoken. Een beroemde fotografe had foto's geschoten van het 15-jarige meisje, waarvan eentje zonder bovenkleding. Ondanks dat ze een handdoek voor haar lichaam had dook heel Amerika bovenop dit 'schandaal'. Vader Cyrus greep snel in door te zeggen dat hij er wel bij was, maar dat hij net even was weggelopen toen de bewuste foto werd genomen. Hoe dan ook, nog een paar weekjes en dan is ze 16 en mag het gewoon. Tenminste als je van de Nederlandse wet uitgaat.

Miley Cyrus viert verjaardag in Disneyworld  (foto: DAG)