Yolanthe: ik moet nog veel leren

Yolanthe Cabau van Kasbergen zal niet zo snel opscheppen over haar acteerprestaties. De ONM-actrice vertelt deze maand in het meisjesblad Girlz dat ze zichzelf nu nooit een goede actrice zou noemen. "Je mag jezelf pas een goede actrice noemen als je in een mooi theaterstuk hebt gespeeld, een paar mooie films hebt gemaakt en een paar goede rollen hebt neergezet."

De 23-jarige brunette vindt van zichzelf dat ze nog veel moet leren. "Ik zit nu vier jaar in het vak en het gaat steeds beter." Naast haar vertolking van Julia in ONM speelde Yolanthe de afgelopen jaren onder meer in films als 'Snowfever' en 'Complexx'.

Ondanks haar bescheidenheid is Yolanthe meer over haar acteerprestaties te spreken dan over haar zangkwaliteiten. "Ik kan niet zingen", vertelt ze. Een duet met haar zingende vriend Jan Smit zit er dan ook niet in. "Dat zou ik niet durven. Het is Jans beroep en grote passie en ik vind niet dat ik dan ook zo nodig moet zingen. Met een karaokeset wil ik voor de gein wel eens een keer een liedje met hem meezingen, maar niet voor een vol stadion."


Yolanthe moet nog veel leren  (foto: DAG)