Jennifer Garner toch zwanger

Na weken vol speculatie kunnen de media nu rustig ademhalen, het is een feit; Jennifer Garner en Ben Affleck zijn in verwachting van hun tweede kindje.

Nou, we zijn er hoor. Na een maand strijd tussen de media en het koppel Jennifer Garner en Ben Affleck hebben de media toch gelijk gekregen. De media speculeren nou al dik een maand dat Garner zwanger zou zijn, maar zowel Garner als Affleck bleef stellig volhouden dat dit absoluut niet het geval is. En deze trend zie je vaker in Hollywood de laatste tijd. Sterren willen koste wat het kost zelf met het nieuws naar buiten komen, voor zover dat eigenlijk nog het geval is natuurlijk.

En dat moment was dan toch echt gisteren aangebroken en er is nu dus officieel een nieuwe Affleck in de maak. Tegen Access Hollywood probeerde ze het nieuws nog te verzwijgen, toen een interviewer Garner vroeg of hij haar mocht feliciteren met haar tweede baby. "Oh, ik ben niet in verwachting hoor, ik heb gewoon een calorierijk ontbijt gehad. Hoe noemen ze dit ook alweer? Een buidel? Of een ontbijtzak?" zei Garner lachend wijzend naar haar buik. Daarna zag ze dat ze er niet meer omheen kon en bevestigde het nieuws maar.

Voor Garner en Affleck wordt dit het tweede kindje, in 2005 beviel Garner van een dochter die de twee Violet noemden. Overigens valt de zwangerschap van Garner samen met die van de vrouw van een van Affleck's beste vrienden; Matt Damon. In maart werd bekend dat ook zij in verwachting is van een kind, het paar verwacht een dochter. Op de wekenlange speculatie over haar zwangerschap moet Garner alleen maar lachen en zegt ze: "Het is zo bizar, je leest constant 'is ze het wel, is ze het niet', ik bedoel.. je komt er toch wel achter dus wacht gewoon lekker rustig af."


Jennifer Garner toch zwanger  (foto: DAG)