Dries Roelvink topless in de Foxy

Volkszanger Dries Roelvink gaat niets te ver. Zijn film mag dan nog steeds niet vertoond zijn, het grote concert in de Ahoy nooit doorgegaan en de relatie met zijn manager geëindigd in een knallende ruzie, hij staat nu toch maar mooi met twee topless dames in een magazine.  'Kwaliteitsblad' Foxy fotografeerde Dries in de sportschool waarbij de 49-jarige zanger wordt bijgestaan door half blote dames.

Bij de foto's staat ook een interview met Dries, waarin de zanger antwoord geeft op brandende kwesties als: naar welke porno kijkt hij graag? Waarom bood hij zijn fans zijn excuses aan? En op welke vrouwen valt hij? Ook meldt Foxy dat Dries in zijn film 'I Love Dries' te zien zal zijn in zijn 'blote Roelvink'.

Volgens De Telegraaf zijn de fans van Dries (ja, ze bestaan!) niet blij met de foto's en Dries' ontboezemingen.  ''Ik wil niet weten wat hij in bed uitspookt en wat voor fantasieën hij heeft. En ik wil hem ook niet tussen blote ordinaire meisjes zien'', aldus een vrouwelijke fan die uitlegt dat zijn publiek voornamelijk uit 50-plussers bestaat en dat ze 'gewoon leuke liedjes willen horen'.

Zoals gebruikelijk zijn er ook nu weer weblogs geweest die zo vriendelijk waren wat pagina's in te scannen, zodat Dries met de topless dames ook online is te aanschouwen. Zoals hier op weblog VKmag (licht NSFW).

Met dank aan lindabalieu voor de submit.