Lindsay Lohan noemt paparazzo pedofiel

Lindsay Lohan heeft een paparazzo uitgescholden voor pedofiel. Dat schrijft de 22-jarige actrice althans op haar weblog. Ze beet de fotograaf de verwensing toe toen die insinueerde dat haar 14-jarige zusje Ali haar borsten heeft laten vergroten. "Jij bent een pedofiel", riep de boze Lohan.

De geschrokken actrice beschrijft het incident op haar weblog in geuren en kleuren. Terwijl ze met een vriend een winkel inliep, vroeg de paparazzo haar wat ze vindt van mensen die commentaar hebben op de implantaten van haar zus. "Vroeg je dat nu echt?" reageerde Lindsay. "Ze is een meisje van 14 jaar."

De woedende Lohan betreurt dat ze niet nog gevatter reageerde. De vraag kwam volgens haar nogal onverwacht. "Daarom kwam ik niet meteen met een goed antwoord. Ik wil nog zo veel meer zeggen", schrijft ze. "Onze moeder heeft ons geleerd te waarderen wat we hebben gekregen. Zij zou een 14-jarige nooit stimuleren om iets te laten veranderen aan haar lichaam."

Lohan neemt de gelegenheid te baat om eens flink af te geven op de roddelverhalen waar paparazzi achteraan lopen. "Verschrikkelijk dat mensen zich altijd focussen op negatieve aspecten en dat sommige mensen hun eigen leven blijkbaar zo moe zijn dat ze het nodig vinden om leugens over andere mensen te verspreiden."

Lindsay sluit haar weblog af met een persoonlijke noot. "Ik mis Samantha, want ze is er even niet", verwijst ze naar de 30-jarige Samantha Ronson. Al enige tijd wordt gespeculeerd dat de twee een lesbische relatie hebben.