Kim Feenstra herdenkt vriend in stilte

Kim Feenstra is gisteren meegelopen in een stille tocht die werd gehouden om haar vriend Joshua Bathoorn  te gedenken. Het model legde bloemen bij het huis waar haar partner zaterdag om het leven kwam na een ruzie waarbij waarschijnlijk werd gestoken.

De stille tocht begon gisteravond bij café Boone in Groningen. Honderden mensen liepen mee naar de plek waar Joshua zaterdag om het leven kwam. De 21-jarige Feenstra omhelsde voor de woning in de Groningse H.L. Wichersstraat rouwende omstanders. Daar werden ook kaarsjes aangestoken.

Feenstra droeg een grote zonnebril en had een donkere capuchon over haar hoofd getrokken. Het model was gisteren halsoverkop teruggevlogen uit Indonesië waar ze was voor opnamen van het tv-programma Waar is de Mol?

De precieze toedracht van de ruzie waarbij Feenstra's 29-jarige vriend omkwam is nog altijd onduidelijk. De verdachte, de 31-jarige Groninger Aron B., heeft zich op zondag bij de politie gemeld. In de woning waren op het moment van de ruzie ook de 30-jarige bewoonster en een kind van 4 aanwezig. Volgens de politie lag de aanleiding in de relationele sfeer.