Helft vrouwen sekst met collega

Hoewel de vakantie er voor menigeen weer (bijna) op zit, hebben de meeste vrouwen geen tegenzin om weer naar het werk te gaan. Uit een onderzoek, gehouden door het damesblad Marie Claire, is namelijk gebleken dat meer dan de helft van de vrouwen wel eens seksueel contact heeft gehad met een collega. "Verrassend maar toch voorspelbaar", luidt de reactie van hoofdredacteur Sandera Krol.

"Als je achter de kassa van de Albert Heijn zit, ligt het misschien wat lastiger, maar onze lezeressen zijn hoogopgeleid. In beroepsgroepen als de advocatuur heb je te maken met borrels, presentaties en zakenreisjes. In zo’n setting, als je een paar wijntjes op hebt, valt er al meer bij voor te stellen", vindt zij. Het bewuste onderzoek is vandaag trouwens gepubliceerd.

Eén vrouw doet we een heel bijzondere ervaring uit de doeken. Zij schrijft in Marie Claire dat zij elke ochtend met een collega een bezoekje brengt aan het toilet of de douche. "En als het dan een ochtend niet lukt, is hun hele dag verpest."

Niet iedereen is zo extreem als deze lezeres. Onder seksueel contact wordt namelijk ook gewoon een zoen van 'die leuke jongen van sales' verstaan. Een ruime meerderheid van zeventig procent denkt met plezier terug aan hun ervaring met een collega. Slechts dertig procent van de ondervraagde vrouwen heeft echter spijt van haar daad.

Ondanks dat boze tongen beweren dat menig vrouw zichzelf omhoog neukt, is seks om hogerop te komen een zeldzaamheid. Slechts dertien procent is van plan met een leidinggevende het bed in te duiken, mits hij aantrekkelijk is. Is de chef echter een lelijke hork, dan is slechts 1 op de 25 vrouwen bereid met hem het bed te delen. Bij twee procent van de vrouwen heeft een wippie voor de carrière inderdaad een loonsverhoging opgeleverd.


Het kopieerhok is een ideale plek voor een vluggertje