Britney als lesbische moordende stripper

De fans van Britney Spears (voor zover die er nog zijn) kunnen in de handen wrijven. Volgens de Britse krant The Telegraph zal de 26-jarige blonde zangeres binnenkort in de nieuwste film van Quentin Tarantino te zien zijn. Ze vertolkt hierin de rol van een moordende lesbische stripper. Ook zal ze diverse seksscènes met een andere vrouw moeten spelen.

Het gaat om een remake van de cultfilm Faster Pussycat! Kill! Kill! uit 1965. In deze film komen drie vrouwelijke strippers een jong stel in de woestijn tegen. Britney's karakter vermoordt de man van het stel met haar blote handen en neemt daarop de vrouw gevangen. Na een aantal verhitte ontmoetingen met de vrouw zal de film uitmonden in een bloedbad.

Tarantino is nog op zoek naar twee andere Hollywoodsterren om de rollen van de overige strippers op zich te nemen. Volgens de Engelse krant is ''Quentin ervan overtuigd dat Britney briljant zal acteren''. De zangeres is superblij en denkt dat dit het keerpunt in haar carrière is. De vorige film waar Britney de hoofdrol in speelde, Crossroads, werd geen succes.

Een muziekclip uit de film Faster Pussycat! Kill! Kill!