Rutger (GS) van E3-strand gejaagd

Rutger Castricum is met zijn GeenStijl-filmploeg weggejaagd van het E3-strand in Eersel. De blonde presentator wilde verhaal halen bij de beheerder van het strand nadat een webcam op het strand wel heel erg op blote borsten had ingezoomd.

Rutger had de foto uitvergroot meegenomen en deed een speurtocht naar de eigenares van de borsten. Talloze bezoeksters werden met de foto geconfronteerd. De directie van het strand stuurde GeenStijl drie keer weg maar de ploeg bleef gewoon filmen. Directeur Paul Wouters jaagde Rutger daarna hardhandig weg. Volgens Wouters is de webcam gehackt en was het geen eigen verveelde systeembeheerder die aan het spelen was. De directeur doet aangifte wegens het hacken van de webcam.

Update 19:22 uur
Dat GS drie keer is verzocht weg te gaan lijkt niet te kloppen als je de reportage bekijkt. De directie van het strand had na het incident zelf Omroep Brabant gebeld met de mededeling dat GS vrouwen had lastig gevallen. Uit de beelden blijkt echter dat Wouters direct op de cameraman afstapt.