Vrouwen willen geen bikini aan

Tachtig procent van de vrouwen weigert het liefst een bikini te dragen. Zij zijn namelijk te onzeker over hun lichaam. Bij vrouwen tussen de 18 en 24 jaar laat maar liefst negen op de tien hun bikini het liefst aan het knaapje hangen. Deze resultaten zijn naar voren gekomen uit een Brits onderzoek onder duizend vrouwen.

Voordat vrouwen op vakantie gaan, gaat bijna de helft van de vrouwen op dieet. Een kwart van de vrouwen zou het liefst zelfs nog een plastisch chirurg bezoeken, alvorens een strandvakantie te boeken. Dit weerhoudt vrouwen er echter niet van massaal bikini's in te slaan. Hoewel een kwart van hen minstens drie bikini's bezit, blijven deze de meeste tijd in de kast hangen.

De Engelse actrice Denise Van Outen steekt haar seksegenotes een hart onder de riem. Volgens haar moeten zij hun angsten zien te overwinnen. "Er ligt zoveel druk op vrouwen om slank te zijn er er perfect uit te zien. Elke vrouw die ik ken, is niet tevreden over bepaalde delen van haar lichaam. Ik denk dat je meer zelfvertrouwen krijgt naarmate je ouder wordt, maar dat wil niet zeggen dat je 100 procent tevreden bent met je lichaam in een bikini."

 

Sports Illustrated
Niks mis met mooie dames in bikini