FOK!radio: 'Pedojaagster' Yvonne van Hertum reageert

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Wat begon als een column van SunChaser, ontpopte zich afgelopen week in een ware rel. In de column stonden wat dingen over zelfbenoemd pedojaagster Yvonne van Hertum. En dat vond ze niet kunnen. Het gevolg was FOK! een -zelf door Yvonne geschreven- sommatie kreeg om een rectificatie te plaatsen, er een aanklacht zou worden voorbereid en er zelfs aangifte gedaan is tegen FOK!. Vorige week hoorde je al van SunChaser zelf wat er nou toch allemaal aan de hand was. En ook admin Danny schreef afgelopen weekend een column over de situatie. Vanavond hoor je ook Yvonne van Hertum zelf. Ze reageert op alles wat er zich de afgelopen week afgespeeld heeft. Kunnen we meteen vragen waarom ze aangifte gedaan heeft en waarom ze zo fel reageert. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum.

FOK! vs. Yvonne van Hertum. Wie heeft gelijk? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

We bellen ook weer met SunChaser. Heeft hij al een advocaat? Liggen de dagvaardingen al opgestapeld op zijn deurmat? Daarnaast horen we weer al het nieuws over FOK! en geeft DirkH in zijn maandelijkse column ongeremd zijn mening over dingen die op FOK! gebeuren.

Je hoort ook de laatste nieuwtjes over FOK!. Nieuw is onze eigen Hyve! Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!