Spamkoning moordt zijn gezin uit

Een Amerikaan die grof geld verdiend had met spammen, heeft in de buurt van Denver zichzelf en bijna zijn hele gezin vermoord. Het betreft de 35-jarige Edward 'Eddie' Davidson die woensdag nog uit een licht bewaakte gevangenis in Colorado wist te ontsnappen (weg te lopen). Sindsdien stond de spamkoning door de FBI geregistreerd als voortvluchtig.

Nu blijkt dat hij na het ongeoorloofd verlaten van de gevangenis zijn vrouw en 3-jarige dochtertje heeft vermoord. Daarna sloeg hij de hand aan zichzelf. Zijn 8 maanden oude zoontje zat nog wel levend in zijn auto en werd met uitdrogingsverschijnselen in een ziekenhuis opgenomen. Voordat hij zijn dochtertje en vrouw vermoordde, schoot Davidson ook nog de dochter van de buren neer. Zij ligt nu met een ernstige schotwond aan de nek op een intensive care-afdeling.

Aandelenspammer Davidson was veroordeeld wegens het vervalsen van mailheaders en belastingontduiking. Met zijn gespam zou hij zeker 3,5 miljoen dollar hebben verdiend. Hij zat sinds begin dit jaar een straf van 21 maanden uit. Tevens moest hij ruim 700.000 dollar terugbetalen en afstand doen van al zijn bezittingen.

Edward 'Eddie' Davidson

-

Met dank aan Harley538 voor de submit.