Sekstape Madonna 'in bezit' van oplichter

De Britse krant  The Daily Mirror mag blij zijn met het SBS6-programma shownieuws. Het roddel- en achterklapmagazine van SBS ontmaskerde namelijk iemand die een sekstape van Madonna zei te hebben, als de Nederlandse oplichter Rocky T., bij de burgerlijke stand beter bekend als Matheus Constantijn Tuanakotta.  

De uit Assen afkomstige 'Rocky' beweerde een seksband in zijn bezit te hebben waarin wereldster Madonna en de Amerikaanse honkballer Alex Rodriquez van bil gaan. Hij wilde vijf miljoen dollar hebben voor de tape en was in onderhandeling met The Daily Mirror. In de showbizzwereld gonst het al langer het gerucht dat Madonna en Rodriquez een geheime relatie zouden hebben.

SBS6 ontdekte dat de man die de band aanbood, Rocky Tuanakotta is. Bekend geworden door de zaak Vitesse. In 2001 zou hij de noodlijdende club wel even redden omdat hij een grote sponsor achter zich had staan. Een persconferentie op Schiphol werd bijgewoond door veel journalisten en de televisie. Rocky bleek echter alles uit zijn grote duim te hebben gezogen.  In de loop der jaren haalde hij verder geregeld het nieuws met diverse oplichtingspraktijken en afperserij. In 2005 werd hij tot 2 jaar cel veroordeeld wegen het afpersen van John de Mol. Ook deed hij diverse valse bommeldingen.

Een wat 'grappigere' actie was het oplichten van Emile Ratelband.  Die verkocht hij een niet-bestaande videoband waarop het bewijs zou staan dat minister Gerrit Zalm meer wist over de moord op Pim Fortuyn. Ratelband betaalde een paar duizend euro, maar de tape ontving hij nooit.

De 39-jarige Rocky is overigens momenteel voortvluchtig omdat hij een deel van de gevangenisstraf voor het afpersen van De Mol, nog moet uitzitten.

The Daily Mirror liet gisteren weten blij te zijn met de onthulling van SBS6.  Het tabloid gelooft er nu namelijk niets meer van dat Rocky een dergelijke tape in zijn bezit heeft.