Miley wil maagd blijven

Het nieuwste Disneysterretje heeft geheel volgens de traditie gezegd dat ze maagd wil blijven tot ze getrouwd is.

Dejavu van de hoogste klasse! Miley Cyrus, de hoofdrolspeelster in de serie 'Hannah Montana' wil maagd blijven totdat ze getrouwd is. Montana zegt namelijk dat ze het heerlijk vindt om puur te zijn. Ze draag hiervoor ook een speciale ring, die uitstraalt dat ze puur is. Cyrus is de dochter van countryster Billy Ray Cyrus, maar heeft papa helemaal niet nodig om beroemd te worden. De serie is namelijk enorm populair en heeft van Cyrus in een keer een grote ster gemaakt.

Maar een grote ster moet leren omgaan met de aandacht en dat heeft Cyrus op de niet meest prettige manier ervaren. Eind 2007 heeft ze namelijk een aantal foto's laten maken, waar ze later heel veel spijt van heeft gehad. Op een aantal van die foto's staat ze namelijk volgens het preutse Amerika met net iets te weinig kleding aan en dus was er een schandaal. Papa Cyrus zegt dat hij erbij was, maar net even was weggelopen. Ondanks dat vindt hij dat zijn dochter goed omgaat met de aandacht.

Maar Cyrus is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, want ze wil heel lang vrijgezel blijven: "Ik zie mezelf als het meisje dat niemand kan krijgen. Niemand kan haar in de hand houden. Zelfs op mijn leeftijd al zie ik een hoop meisjes vallen voor de verleiding... en het is prima, als je maar trouwt. Ik wil maagd blijven tot ik getrouwd ben!." Aldus Cyrus. Maar terug naar het dejavu gevoel... want welke zingende Disneyster riep ooit toch eerder dat ze maagd wilde blijven alvorens ze ontspoorde?

Zie ook:Miley wil maagd blijven

Maar ook zij zat in een schandaal

Waar kennen we dat verhaal toch van?

Miley in Playboy

Miley Cyrus schaamt zich voor pikante foto's