Sekstape van Germany's next Topmodel opgedoken

Van een voormalige deelneemster van het Duitse tv-programma Germany's next Topmodel is een seksvideo opgedoken. In de 23 minuten durende tape is te zien hoe de 21-jarige Gina Lisa Lohfink zich flink laat uitwonen door een op het oog al licht kalende gezette veertiger, die haar ex-vriend zou zijn.

Geruchten dat er een seksvideo van haar zouden bestaan, deden al langer de ronde. De laatste weken werd er vanuit Duitsland massaal gezocht naar sites die beelden zouden hebben.

Nu zijn de beelden dan ook daadwerkelijk op het wereldwijde web verschenen.  Het Duitse blad Bild zette zelfs een preview online.  Meer is te zien op betaalsites. Weblog VKmag heeft ook een stukje online staan.  Wat deels gecensureerde screenshots zijn hier te vinden.   In de reacties daaronder staan ook linkjes naar sites waar het complete 'duw- en trekwerk' te vinden zou zijn.

Gina Lisa is bij onze Oosterburen sinds haar deelname aan het modellenprogramma een populaire tv-persoonlijkheid geworden, die zelfs een eigen programma heeft, Gina Lisas Welt geheten.

Keurige beelden van Gina-Lisa

Met dank aan lindabalieu voor de submit.