Vrouw spoelt 900 euro door wc

Een vrouw uit het Twentse Oldenzaal kreeg gisteren bijna een hartaanval na het doorspoelen van het toilet. Ze zag namelijk haar net gepinde bankbiljetten tussen het toiletpapier een bootreis maken. En dat waren nogal wat briefjes, want de vrouw wilde negenhonderd euro meenemen op vakantie.

Bij het ophijsen van haar broek, vielen de vele briefjes uit haar kontzak, zo in de pot. Uit automatisme trok ze gelijk door. Te laat bemerkte ze dat de bankbiljetten mee ten onder waren gegaan. Met de schrik nog in de benen belde de vrouw de gemeente.

Deze stuurde direct enkele ambtenaren het riool in. Met behulp van tekeningen wisten ze de hele tocht van de briefjes na te gaan. En zie daar, dankzij een speciale camera wisten ze achthonderd euro terug te vinden in het riool. Het laatste honderdje was uit zichzelf al weer omhoog gekomen, terug de wc in.

De Twentse was helemaal door het dolle heen toen ze al het geld weer terughad. Ondanks dat dit geld letterlijk stinkt, was het gezin maar wat blij dat ze de vakantie niet hoefden te annuleren. De biljetten werden gelijk te drogen gehangen aan de waslijn, waarna de familie alsnog is vertrokken naar een buitenlandse vakantiebestemming.