Weggejaagd na fotograferen eigen kinderen

De 39-jarige Engelsman Crutchley is met zijn vrouw en kinderen weggejaagd uit een park nadat hij zijn eigen kinderen fotografeerde. Omstanders noemden hem een walgelijke en perverse man, want hij zou de foto's op internet kunnen zetten.

De man had een vrije dag opgenomen en een leuk uitstapje met zijn gezin in gedachten naar een park. Toen zijn twee kinderen van vijf en zeven jaar oud van de glijbaan gleden, maakte Crutchley een aantal foto's, dit tot grote consternatie van andere parkbezoekers. Meteen na het nemen van de foto, begon een vrouw zich er mee te bemoeien. Zij vond het niet kunnen dat hij foto's maakte van zijn eigen kinderen, omdat deze op internet zouden kunnen belanden. Andere bezoekers van het park gaven de vrouw groot gelijk en begonnen zich er ook mee te bemoeien. Uiteindelijk werd het gezin het park uitgejaagd.

Een verbijsterde Crutchley vertelt in de Mirror zijn verhaal. "Ik ben een walgelijke, perverse man, volgens de vrouw. Ze was werkelijk woedend omdat ik foto's nam van mijn eigen kinderen. Onzin natuurlijk. Ik sta volledig in mijn recht, ook volgens de politie. Het is toch te gek voor woorden? Deze mensen zijn zodanig paranoïde dat het zorgwekkend is."

Met dank aan Tarak voor de submit.