FOK!radio: Meeste seks voor Rotterdamse studenten

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

De ene studentenstad is de andere niet. Vooral niet als je je potentie niet ongebruikt wil laten. Uit een onderzoek is nu gebleken dat Rotterdamse studenten het vaakst seks hebben. Vooral uitwonende studentes in Rotterdam weten van wanten. Den Haag is dan weer de meest frigide stad, samen met Leeuwarden. Daar hebben ze het minste seks. Er is zelfs onderzocht waar de meeste maagden wonen. Vanavond hoor je alle details in FOK!radio. Want we hebben de directeur van Kamerlink aan de lijn. Zij hebben het onderzoek uitgevoerd. Hoe serieus moeten we dit onderzoek nemen? Waarom laat een kamerverhuurbedrijf zo'onderzoek uitvoeren? En wat zijn de meest opvallende uitslagen en had hij die zo ook verwacht? We gaan het allemaal vragen. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum.

Geloof jij dat Rotterdamse studenten het vaakst seks hebben? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

Er is veel te doen over het subforum Klaagbaak. De moderatie zou niet deugen en het is er niet leuk meer. De kritiek op KLB in het feedback-forum is er volop. Toevallig zoeken ze in KLB nieuwe mods. En dat gaat heel democratisch, met KLODOLS. Een Idols voor mod-kandidaten. We gaan het er vanavond over hebben, onder andere met een nieuw gezicht in de 'hogere crewsferen'. Wie het is hoor je vanavond.

Je hoort ook de laatste nieuwtjes over FOK!. Nieuw is onze eigen Hyve! Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!