Michael Jackson aan rolstoel gekluisterd

Het gaat slechter en slechter met Michael Jackson. The King of Pop uit lang vervlogen tijden gaat nu zelfs in pyjama naar de speelgoedwinkel. In een rolstoel nota bene.

Michael Jackson gaat al enige jaren gebukt onder ernstige rugklachten. Omdat lopen Michael moeilijk afgaat, wordt hij in een rolstoel voortgeduwd door een werknemer van hem. Waarschijnlijk krijgt de arme artiest zelfs zijn kleren niet meer aan, en moet hij noodgedwongen in een pyjama door het leven.

Een ooggetuige vertelt wat hij aan den oge heeft ondervonden: "Er zijn constant geruchten dat Michael een grote comeback gaat maken, maar het is schokkend om te zien dat hij nog maar een schim is van de man die hij ooit was. Hij leek te zwak om uit zijn rolstoel te komen en zelf de straat over te steken. Hij bleef twee uur in de speelgoedwinkel en reed zichzelf in de rondte. De huid op zijn handen was aan het vervellen, net als bij een slang. En hij hield de gehele tijd zijn masker op. Niemand durfde naar hem toe te komen. Het was een triest gezicht."

 


Michael Jackson in betere tijden
Een foto van Michael Jackson in rolstoel is hier te zien