Eindhoven gebukt onder poepterreur

Sinds een aantal weken is de Eindhovense wijk Strijp op een smerige wijze versierd. Her en der worden de straten namelijk ontsierd door pakketjes poep. Als een klein cadeautje ligt er een dampende keutel in een krantenpapier te wachten op een druk fietspad. De Brabantse gemeente verklaart dat ze in de zaak zijn gedoken en alle pakketjes zullen opruimen.

Vrijdag dertien juni kwam de eerste klacht bij de gemeente binnen. Een bewoner had een aantal stinkende pakketjes aangetroffen in zijn wijk en trok aan de bel. Een flinke week later kwam er een nieuwe melding binnen. "We hebben alle gemelde pakketjes opgeruimd en onderzoeken de zaak", heeft een woordvoerder van de gemeente vandaag laten weten.

Volgens een lokale krant is de poepterrorist al een half jaar bezig de buurt te vervuilen. Het is nog niet duidelijk of de pakketjes zijn gevuld met dierlijke of menselijke uitwerpselen. Gezien de grootte van de pakketjes lijken menselijke uitwerpselen het meest voor de hand liggend. De dader is vooralsnog voortvluchtig.

 


Misschien weet deze Eindhovenaar er meer van...