FOK!radio: Over MaDDoxX

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Het houdt heel FOK! bezig: hoe zit het nu toch met MaDDoxX, de FOK!ker die ineens in het nieuws kwam omdat hij voor 80 miljoen dollar zou hebben gestolen bij bedrijven. De een vond dat hij iets fantastisch gedaan had, de ander vond de 20-jarige Limburger maar een nerd. Vanavond reconstrueren we het verhaal met studiogasten flugeltje en sidekick Sj0rSz. Natuurlijk kun je ook zelf reageren op het hele gebeuren. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum.

Wat vind jij van de actie MaDDoxX? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

Je hoort ook de laatste nieuwtjes over FOK! en Dirkh laat zijn ongecensureerde mening over FOK! horen. Nieuw is onze eigen Hyve! Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!