EK: Wesley Sneijder bij de tien beste spelers

Het kan niet op voor Wesley Sneijder. Was hij al genomineerd met twee doelpunten in het rijtje met de 'mooiste EK-goals', nu blijkt dat hij ook in de lijst staat met de tien spelers die 'Beste speler van het EK' kunnen worden.

Sneijder moet het bij de uiteindelijke verkiezing opnemen tegen de Spanjaarden Carles Puyol, Marcos Senna, Iker Casillas en David Villa. De Duitsers Bastian Schweinsteiger en Michael Ballack zijn ook in de race, net als Andrei Arsjavin (Rusland), Hamit Altintop (Turkije) en Luka Modric (Kroatië).

Wij van FOK! zeggen, Evert laat je maar horen:

 Sneijdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! Goeie genade, wat een duivelskunstenaar is die Sneijder toch. Deze dekselse kleine klasbak uit Utrecht heeft een loep en loepzuivere trap in zn benen. Zijn ballen slaan in als een raket, als een tomahawk, een kruisraket. En ze verdwijnen niet op de deklat, nee ze vliegen in de goal, jawel! Helaas heeft hij zn kunsten niet kunnen vertonen in het Ernst Happel theater. Maar tegen de Italianen, de meest koele kikkers normaal gesproken, wist deze klasbak van wanten hoor.

 

Voor meer EK-nieuws kijk je op de FOK!Euro2008-site!