Gomes vier jaar naar Tottenham Hotspur

Heurelho Gomes vertrekt bij PSV. Volgens Voetbal International staat de Braziliaanse doelman de komende vier seizoenen onder contract bij Tottenham Hotspur.

PSV ontvangt negen miljoen euro voor Gomes, terwijl er een gelimiteerde transfersom van veertien miljoen euro in het contract was opgenomen. In de afgelopen vier seizoenen groeide de Braziliaan uit tot de grote publiekslieveling bij de Eindhovenaren.

Na het behalen van de landstitel zorgde Gomes direct voor onrust. Met enkele uitspraken zette hij de verhoudingen op scherp en gaf hij aan dat hij uitkeek naar een andere club. Het management van Gomes voerde enkele gesprekken met de directie van PSV maar dit leverde uiteindelijk niets op.

Het lijkt erop dat Andreas Isaksson de opvolger van Gomes moet worden. De Zweedse doelman heeft geen toekomst bij Manchester City, maar was wel eerste doelman bij Zweden op het EK.

Update 22.36 uur
Tottenham Hotspur heeft vanavond op de officiële website melding gemaakt van het akkoord met PSV. Alleen de eisen van Gomes en de medische keuring kunnen nog roet in het eten gooien. De Londense club heeft nog geen mededelingen gedaan over de transfersom.

Voor meer voetbalnieuws kijk je natuurlijk op de FOK!voetbalmanager!