Patrick: Bruce Willis moet mij spelen

Patrick van der Eem lanceert vandaag zijn boek 'Overboord' en als het aan hem ligt gaat die ook verfilmd worden. Het vuistdikke boek gaat over zijn undercoveroperatie waarin hij zich voordeed als vriend van Joran van der Sloot, die vervolgens voor de camera bekende dat hij Natalee Holloways lichaam had doen verdwijnen. Als het ooit in de bios komt moet Bruce Willis de rol van Van der Eem naspelen.

Dat vertelde de ex-gangster tijdens een interview op 3FM. "het zou geweldig ziin als Bruce Willis mij speelt, dat is echt een droom", aldus Van der Eem. Verder droomt Patrick dat hij zijn boek mag promoten bij Oprah. Vooralsnog komt hij echter Amerika niet in vanwege zijn drugsverleden. Overigens is hij pas sinds drie weken gestopt met coke snuiven, zo verklaarde hij. De drug had hij nodig voor zijn undercoveroperatie. Van der Eem zei ook dat hij de negatieve aandacht rond zijn persoon erg vervelend vond. "Ik ben gewoon eerlijk geweest en dan kom je steeds negatief in het nieuws. Dat is niet leuk", aldus Patrick.

Overigens heeft hij Joran na de actie nog één keer gesproken, dat was na de uitzending van Jensen waar hij te gast was. "Joran was niet boos. Ik zei tegen hem: geef je aan, maak schoon schip en ga verder met je leven. Die jongen moet weer op het rechte pad komen."Bruce Willis of Patrick van der Eem? (foto ANP)