EK: Familie Hiddink last mediastilte in

De familie van Guus Hiddink  heeft besloten een mediastilte in te lassen.  De media-aandacht rond het succesvolle optreden op het EK van Guus als bondscoach van Rusland wordt met name de hoogbejaarde ouders te veel, vertelde broer René Hiddink op Omroep Gelderland. Hij zegt in overleg met Guus te hebben besloten de media voorlopig niet meer te woord te staan.

René Hiddink wilde niet ingaan op de vraag of er bedreigingen zijn ontvangen.  Hij wil ook niet dat de media langskomen tijdens de wedstrijd tegen Spanje of in het geval dat Rusland de finale haalt.

Na de winst van Rusland op Oranje zijn er rond de familie Hiddink in ieder geval een aantal 'vervelende dingen' gebeurd.  Guus Hiddink wilde daar eerder deze week al niet veel over kwijt. Na een training van de Russen liet hij wel doorschemeren dat bekenden van hem ''minder prettig” bejegend waren. ''Niet op mij gericht, maar op mensen uit mijn omgeving. En dat vind ik vooral heel vervelend voor hen. Het is ook iets waar je van schrikt. Verder is het niet goed om hierover te praten.''

Voor meer EK-nieuws kijk je natuurlijk op de Euro 2008-site!