Giel Beelen gaat sexperimenteren

Icoon RadioGiel Beelen heeft in zijn leven slechts twee sekspartners gehad en daar moet verandering in komen, vindt de DJ. Na een jarenlange relatie en drie ongeldige huwelijken met DJ Marisa, gaat hij eens kijken hoe het is om je lichaam aan jan en alleman aan te bieden, zo verklapt Beelen in de Varagids.

Beelen heeft zin om te sexperimenteren. "Ik ben altijd te behoudend geweest, ik schenk mijn lichaam niet zomaar aan een ander. Ik wil weten hoe het is om dat wél te doen, ik wil proberen mijn gevoel uit te schakelen", aldus mister lover lover. Beelen is immers gek op experimenteren. Vanaf volgende week komt Factor Giel op televisie waarin hij experimenten ondergaat, zoals 24 uur in een legbatterij, levend begraven en zoch onderwerpen aan intimidatie.

Overigens blijft radio wel zijn leven. Wat zou hij doen als dát alles van hem zou worden afgenomen? "Ik wil gewoon een rol spelen bij de radio. Als dat niet meer mag, als ik niet eens meer een band mag scherpstellen voor een andere presentator, desnoods bij de lokale omroep van Lutjebroek, dan... ja... dan is het tijd voor mijn laatste experiment."


SunGiel

Giel gaat naar bed met Jan en Alleman.