Geen onenightstands voor FOK!kers

FOK!ers hebben amper onenightstands (ONS). Dat blijkt uit de poll waar tot nu toe 2100 mensen op stemden. We peilden de meningen nadat bekend werd dat vrouwen meer eenmalige avontuurtjes hebben dan mannen. Op FOK! is dat anders. 17,7 procent van de FOK! mannen heeft soms een ONS, en 4,3 procent regelmatig. Slechts 2,6 procent van de vrouwen heeft soms een ONS en 0,9 procent regelmatig.

Daarentegen geeft 65 procent van de mannen aan nooit een spanennd eenmalig avontuurtje te hebben. Hiervan zou 20 procent het overigens wel willen ware het niet dat geen vrouw bereid is met ze naar bed te gaan. 1,6 procent van de vrouwen zegt een ONS te willen maar dat helaas niemand ze wil.

MrTorture neukt regelmatig eenmalig maar zegt ook: "Fok!ers zijn nerds he, die doen niet aan seks, dus de de uitslagen zijn niet representatief." Stbabylon bekent: "Overigens heb ik het af en toe. maar mag nog wel meer. Lekker simpel zonder het hele relatie gedoe, dat komt wel weer." En Bdijk doet een oproep: "Vrouwen die invullen: Ik wil een onenightstand, maar niemand wil mij, gaarne mailen."

Stem ook.
Hoe je van een onenightstand afkomt.