De Breij mogelijk opvolger Dolf Jansen

Claudia de Breij is mogelijk degene die Dolf Jansen en 'Leuk is Anders' gaat vervangen. Dat meldt Revu in de rubriek 'Wie denkt Dolf Jansen wel dat hij is?' Dolf Jansen moet stoppen op 3FM met 'Leuk is Anders' omdat het 'niet langer past in de horizontale programmering met de kernwaarden 'jong, stoer en liefde voor muziek.'

Claudia de Breij en Rob Stenders voldoen daar dus blijkbaar wel aan. Eerder had De Breij een middagshow op 3FM waar ze mee stopte om meer televisie te gaan doen. Overigens trok Jansen wekelijks 350.000 luisteraars. Zendercoördinator Florent Luycks weet echter te melden dat de vaste luisteraar van 3FM het programma steeds minder waardeert. "Het programma maakt plaats voor een nieuw programma en niet in voor een bestaande show als Stenders, zoals het gerucht gaat."

Jack Spijkerman, die voor Jansen de vrijdagmiddag had met de 'Steen en Beenshow' heeft geen goed woord over voor de beslissing van 3FM: "Toen ik er mee begon zeiden ze ook al: dit is '3FM, we hebben een formule met veel platen'. Ik heb toen gezegd: jammer, ik ben cabaretier." En Henk Westbroek, die ook ooit een middagshow op 3FM had zegt: "De beleidsmakers bij de media zijn stelselmatig idioot, ze zoeken het maar lekker uit."