FOK!radio live voor en na de wedstrijd

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Veel mensen zitten vanavond klaar om 20:45 uur om te kijken naar het Nederlands Elftal op het EK. Wij natuurlijk ook! Maar vooraf aan de wedstrijd beginnen we gewoon om 20:00 uur met FOK!radio. En ook in de rust zijn we er live. In de studio zijn Sj0rSz, siteadmin van FOK!sport en JJdJ1984 van PR. Zij zijn ook betrokken bij de EK site van FOK!. Met hen praten we over de wedstrijd en je hoort ook als eerste hoe het staat de EK pool. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum.

Wie gaat de wedstrijd vanavond winnen? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

Voor de wedstrijd en in de rust leggen we ook contact met FOK!ker Tackelberry. Hij zit tijdens de wedstrijd in het stadion in Bern. Dus we horen van hem hoe de sfeer is. Wie niet van voetballen houdt zit ook goed bij FOK!radio. Want Martijn draait tijdens de wedstrijd live verzoekjes van niet-voetbalkijkers. Natuurlijk kun je ook even inbreken via Skype.

Je hoort ook de laatste nieuwtjes over FOK!. Natuurlijk kun je live tijdens de uitzending mee praten via ons irc-kanaal #fokradio, of op het FOK!forum . Het kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!