Zuipende Paris Hilton 'duidelijk niet zwanger'

Paris Hilton doet haar stinkende best om geruchten over een zwangerschap naar het rijk der fabelen te verwijzen. Wuifde ze de aanhoudende geruchtenstroom al eerder regelmatig in interviews weg, ook op feestjes laat ze geen gelegenheid onbenut om te laten zien dat ze geen kindje verwacht. De erfgename dronk dit weekeinde tijdens feestjes behoorlijk wat alcohol. "Ze is duidelijk niet zwanger", concludeerde een gast van een afterparty in het Amerikaanse tijdschrift People.

Het verwende feestbeest zit midden in de opnamen van haar nieuwe realityserie 'Paris Hilton's my new BFF', waarin ze op zoek gaat naar een nieuwe beste vriend. Met de zeven overgebleven kandidaten deed ze verschillende clubs in Las Vegas aan. Ook haar vriendje Benji Madden en haar zus Nicky waren van de partij.

Wanneer de nieuwe serie bij MTV te zien is, is nog onduidelijk. Tijdens haar zoektocht stemt de diva telkens kandidaten weg die ze niet goed genoeg acht als beste vriend. Eerder maakte ze ook al de realityserie 'The simple life' met haar voormalige beste vriendin Nicole Richie.